На Куп'янському напрямку окупанти проводять інженерні роботи: чим відповідають ЗСУ (ВІДЕО)

За минулу добу українські військові відбили 11 ворожих атак

На Харківщині прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" вразили спостережний комплекс окупантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України

У ДПСУ розповіли, що на Куп’янському напрямку аеророзвідники прикордонної бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” виявили спостережний комплекс в місці проведення окупантами інженерних робіт.

“Влучанням FPV-дрону прикордонники знищили ворожий “муром” та змусили перелякану інженерну групу противника трохи побігати”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

У Генштабі ЗСУ станом на ранок 13 листопада повідомили, що на Куп’янському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка та Кислівка Харківської області, де українські захисники відбили 11 атак.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп'янському напрямку днями прикордонні аеророзвідники виявили замаскований бліндаж окупантів на Куп'янському напрямку. "За допомогою FPV-дрона окупантам було передано "запальний" привіт, який вони не забудуть ніколи!", - зазначили в Держприкордонслужбі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися