Окупанти завдали ударів шахедами по Харківській області: де сталися «прильоти»

Російські війська запустили по Харківщині декілька груп беспілотників

Цієї ночі, близько опівночі, ворог з мінометів обстріляв с. Вовчанські Хутори Чугуївського району, пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, пізно ввечері ворог завдав ударів за допомогою БПЛА типу "Шахед" по населених пунктах Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено 2-х поверхову адміністративну будівлю цивільного підприємства. У Куп'янську пошкоджено щонайменше 2 приватні будинки, сталися пожежі.

Внаслідок удару "Шахедом" по смт. Солоницівка Харківського району пошкоджено заклад освіти та недіючий виробничий об'єкт.

Також протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював Уди Богодухівського району, Бочкове та Бударки Чугуївського району, Кам’янку, Дворічну, Синьківку, Петропавлівку Куп'янського району та інші населені пункти.

За добу постраждалих від ворожих обстрілів не зафіксовано.

Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили більше 15,5 га території та знешкодили 79 вибухонебезпечних предметів.

На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 8 атак в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки.

"Станом на 11.11.2023 із небезпечних громад Куп’янського району евакуювали 245 дітей. Підлягають евакуації ще 46. Евакуація триває", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися