Окупанти продовжують наступ у Харківській області

Російські війська штурмують населені пункти Харківщини

Протягом минулої доби на фронті відбулося 65 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 8 ракетних та 29 авіаційних ударів, здійснив 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу. Також сьогодні вночі окупанти випустили щонайменше сім ракет С-300 по Харківській області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 30 населених пунктів, серед них Козача Лопань, Ветеринарне, Стариця, Бударки Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області, де наші воїни відбили 7 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне, Піщане Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янин заплатив більше двохсот тисяч боргу після арешту рахунків та майна

Заходи правового впливу від працівників Немишлянсього відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції "переконали" ще одного неплатника подумати про добробут своєї дитини, інформують "Коментарі. Харків".

“Так, місцевий мешканець завдяки застосованим до нього санкціям перерахував на користь сина понад 222 тисячі гривень несплачених своєчасно аліментів. Цьому передувало вжиття до боржника ряду обмежень, серед яких арешт рахунків та майна чоловіка”, – зазначила Ірина Свистун, начальник Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися