Через обстріл Харківської області є поранені

Окупанти випустили по Харківщині щонайменше сім ракет

Близько опівночі ворог завдав удару, попередньо з ЗРК С-300, по м. Чугуїв. В місті пошкоджено будівлі закладу освіти та приватний житловий будинок. Попередньо, без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Протягом доби окупанти вели обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області.

У смт. Дворічна Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу отримав поранення та був госпіталізований чоловік 74 років.

У с. Кругляківка Куп'янського району пошкоджено житловий будинок, сталася пожежа.

Крім того, під ударами окупантів перебували Козача Лопань та Ветеринарне Харківського району, Стариця та Бударки Чугуївського району, , Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне, Піщане Куп'янського району та інші населені пункти.

У с. Сороківка Харківського району 41-річний цивільний чоловік під час пошуку дров у лісосмузі підірвався на вибухонебезпечному предметі. Госпіталізований з пораненням.

На Куп'янському напрямку за добу ЗСУ відбили 7 атак росіян в районах Синьківки та Петропавлівки та Іванівки.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 4,5 га території та знешкодили 81 вибухонебезпечний предмет.

"Станом на 16.11.2023 із небезпечних громад Куп’янського району евакуювали 272 дітей. Підлягають евакуації ще 22. Евакуація триває", – повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янин заплатив більше двохсот тисяч боргу після арешту рахунків та майна

Заходи правового впливу від працівників Немишлянсього відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції "переконали" ще одного неплатника подумати про добробут своєї дитини, інформують "Коментарі. Харків".

“Так, місцевий мешканець завдяки застосованим до нього санкціям перерахував на користь сина понад 222 тисячі гривень несплачених своєчасно аліментів. Цьому передувало вжиття до боржника ряду обмежень, серед яких арешт рахунків та майна чоловіка”, – зазначила Ірина Свистун, начальник Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися