В одній з громад Харківщини показали наслідки нічних обстрілів (ФОТО)

Вночі окупанти вчинили масовану ракетну атаку на Харківську область

Сьогодні Чугуївська громада пережила складну ніч. Про наслідки ворожої атаки розповіла Чугуївський міська голова Галина Мінаєва, повідомляють "Коментарі. Харків".

Вона розповіла, що ворог завдав чергового ракетного удару. На жаль, в результаті обстрілу зазнав значних ушкоджень один із найкращих закладів освіти Чугуївської громади.

"Дуже прикро, що ворог продовжує знищувати те, що ми створювали з любов’ю до наших дітей протягом багатьох років. Але найголовніше, що під час обстрілу не постраждали люди. Впевнена, з часом ми все відновимо та зробимо навіть краще, ніж було. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу! А поки триває війна, пам’ятаймо про заходи безпеки та бережімо один одного!”, - зазначила очільниця міста.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що внаслідок нічної атаки С-300 на Чугуїв було від 7 до 10 “прильотів”.  

“Ще рахують, ще шукають. Знайшли 4 “прильоти”. Пошкоджені освітній заклад, освітній простір, де громада надавала простір для ВПО, для дітей. Зараз оперативно вживаємо заходи для усунення цих наслідків. Інші ще шукаємо, це і місцевість, і лісопосадки. Жертв немає. Однак інформація перевіряється. Кількість “прильотів” від 7 до 10. Це була масована атака, удар. Частина ракет вибухнула у повітрі, частину шукаємо”, - розповів голова ХОВА Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вночі жителі Харкова чули потужні вибухи. Детальніше про ворожу атаку на Харківщину читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися