На Куп’янському напрямку збільшилася кількість ворожих атак

Російська армія б’є з авіації та інших видів озброєння по населенню Харківської області

Протягом минулої доби на фронті відбулося 74 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 43 авіаційний ударів, здійснив понад 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів, серед них Козача Лопань, Гранів, Стариця, Плетенівка, Землянки Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, північно-східніше Петропавлівки та Іванівки Харківської області, де Силами оборони відбито 12 атак. Завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Синьківка, Подоли, Куп'янськ-Вузловий, Степова Новоселівка Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися