Обстріл Харківщини на 23 листопада: є поранені

Окупанти вдарили по мирним мешканцям на Харківщині

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали щонайменше 18 населених пунктів: Козача Лопань, Гранів, Стариця, Плетенівка, Землянки, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та ін. Авіаударів - по Синьківці, Подолах, Куп'янсько-Вузловому, Степовій Новоселівці. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Ворог провів штурмові дії в околицях Синьківки, на північному сході Петропавлівки та Іванівки, де ЗСУ відбили 12 разів.

Неодноразово ворог завдавав ударів по м. Вовчанськ, внаслідок влучання у комунальне підприємство виникла пожежа, пошкоджено приватний будинок.

У м. Куп'янську та Куп’янську-Вузловому в результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки.

"О 16:00 внаслідок обстрілу у с. Шийківки Ізюмського району поранений 61-річний цивільний чоловік. Госпіталізований із вибуховою травмою та уламковими пораненнями", – повідомив очільник області.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 4,8 га території та знешкодили 41 вибухонебезпечний предмет.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися