На Харківщині ворожі війська продовжують наступ: що відомо

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на 27 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За його словами, протягом минулої доби ворог обстріляв щонайменше 9 населених пунктів області.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували Козача Лопань та Гранів Харківського району, Бударки Чугуївського району, Кам’янка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

На Куп'янському напрямку тривають бої. За добу захисники відбили 7 атак ворога в районі Синьківки. Просування у ворога немає.

Олег Синєгубов розповів, що через погіршення погодних умов дорожні служби працюють у посиленому режимі. “Ускладнень руху дорогами загального користування державного та місцевого значення немає. Роботи з оброблення доріг протиожеледною сумішшю тривають. На цю хвилину аварійних ситуацій та відключень електроенергії в області немає. Закликаємо мешканців області без нагальної необхідності не їздити автотранспортом та бути максимально обережними на дорогах”, - звернувся Олег Синєгубов до жителів регіону.

Напередодні ввечері у Генштабі ЗСУ повідомили, що станом на 18:00 26 листопада на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки Харківської області та Новоселівського Луганської області, де Силами оборони відбито 6 атак. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, який населений пункт планують захопити окупанти.




Джерело: https://t.me/synegubov/7597
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися