Обстріли та атаки на Харківщині продовжуються: чи є успіхи

Окупанти завдають ударів з артилерії, авіації та мінометів

Протягом минулої доби на фронті відбулося 84 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 8 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Цієї доби російські окупанти завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши 1 ударний БпЛА типу “Shahed-136/131”, ворожий дрон знищено. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Авіаційних ударів зазнала Степова-Новоселівка Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 15 населених пунктів, серед них Стариця, Тихе, Строївка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки та Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Куп'янському напрямку активні атаки: хто штурмує позиції

Ворожі війська продовжують вести активні наступальні дії у зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського. 

За його словами, на Куп’янському напрямку для штурмів українських позицій використовують підрозділи, сформовані з колишніх ув’язнених “шторм”, “шторм z”, “шторм v”. Фіксується присутність колишніх так званих “вагнерів”, які теж долучаються до штурмів. 

Чи мають успіхи росіяни на цьому напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися