В одній з громад Харківської області лунатимуть вибухи та постріли: подробиці

Планові стрільби проводитимуть до 15:00

У Балаклійській міській раді попередили мешканців громади про проведення навчань та підривів ВНП, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Якщо чуєте в окрузі Балаклії постріли, не панікуйте, сьогодні, 28 листопада, з 11:00 до 15:00 будуть проводитись планові стрільби”, - попередили у міській раді.

Жителів закликали зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки.

Також 28 листопада з 12:30 до 13:00 в районі населеного пункту Вербівка будуть проводитись заплановані контрольовані підриви вибухонебезпечних предметів.

“Зберігайте спокій та дотримуйтесь правил безпеки!”, - звернулися з проханням до жителів громади у Балаклійській міській раді.

У Харківській ОВА додали, що контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів проводитимуть також біля села Байрак Балаклійської громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” за допомогою антидронової рушниці успішно приземлили ворожий FPV-дрон з вибухівкою. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.  У службі повідомили, що саперам вдалося знешкодили вибухову частину і після перепрограмування дрон-камікадзе повернеться до своїх попередніх господарів, тільки вже з потужнішим вибуховим сюрпризом від прикордонників “Сталевого кордону”.

А на Куп’янському напрямку прикордонники-аеророзвідники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" виявили та вразили вибуховими “сніжинками” спостережний пункт і бліндаж росіян.

Відео влучного ураження ворожого пункту можна переглянути за посиланням.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися