Окупанти завдають ударів безпілотниками “Шахед”: що відомо

Під ударом - Ізюмський та Чугуївський райони Харківщини

Ворожі війська обстрілюють Харківську область, використовують безпілотники “Шахед”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області повідомив, що під ударом - Ізюмський та Чугуївський райони. “Є влучання по об‘єктах цивільної інфраструктури. Виникли кілька пожеж, на цю хвилину - без постраждалих. Екстрені служби працюють на місцях. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!”, - зазначив Олег Синєгубов. 

А тим часом у місцевих Telegram-каналах повідомили про різкі коливання напруги в електромережі в області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” виявили та знищили ворожий автомобіль УРАЛ. Про це повідомляє видання "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

“Прикордонний дрон-камікадзе залетів у кузов автомобіля саме в той момент, коли з нього вивантажували будівельні матеріали для облаштування ворожих позицій. Втрати противника уточнюються”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Відео влучання у ворожу техніку можна переглянути за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися