Окупанти на Харківщині посилили атаки: що відомо

Двічі за добу окупанти обстріляли Куп'янськ, є жертви та постраждалі

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 10 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, артилерійських та мінометних ударів зазнали понад 22 населених пунктів області: Тернова, Стариця й Бочкове Чугуївського району, Куп'янськ, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Куп'янського району та ін.  

Олег Синєгубов зазначив, що близько 03:00 10 грудня внаслідок обстрілу с. Великий Бурлук в Куп’янському районі зруйновано гуртожиток освітньої установи.

“У результаті ворожого обстрілу села Подоли Куп'янського району поранень зазнала 51-річна жінка. Пошкоджене приватне домоволодіння”, - повідомив начальник ХОВА. 

Також ворожі війська двічі за день обстріляли Куп'янськ. Унаслідок ворожого удару у місті Куп'янськ загинули дві жінки 67 та 71 років. Ще один 33-річний чоловік зазнав уламкових поранень. Постраждалого госпіталізували. Пошкоджені приватний будинок, паркан, господарчі споруди. 

Близько 21:00 відбувся ворожий обстріл м. Куп’янськ. Пошкоджені як мінімум 5 приватних будинків, господарчі споруди. Без потерпілих. 

ЗСУ відбили 11 ворожих атак в околицях Синьківки. Також за добу вибухотехніки ДСНС обстежили понад 1,9 га території та знешкодили 38 вибухонебезпечних предметів. Роботи з розмінування тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в результаті ворожого обстрілу було пошкоджено газопровід у Харківській області. Детальніше, де виникли проблеми з постачаннями газу, та коли відновлять постачання газу, читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/7709
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися