Обстановка на Куп’янському напрямку станом на ранок: де окупанти ведуть штурми

Окупанти продовжують наступати та вбивати мирне населення

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 2 ракетних та 13 авіаційних ударів, здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Також, поточної доби російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Києву, застосувавши 10 ракет (зенітні керовані ракети С-400, крилаті ракети “Іскандер”). Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено усі ракети. Наслідки щодо атаки уточнюються. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів російських окупантів зазнали близько 15 населених пунктів, серед них Червона Зоря, Козача Лопань, Лук’янці, Зелене Харківської області.

Нагадаємо, що учора внаслідок ворожого артобстрілу по м. Куп'янськ загинув 73-річний цивільний чоловік. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Ще один місцевий житель 79 років отримав осколкові поранення, госпіталізований до медичної установи. 81-річний поранений від госпіталізації відмовився. У житлових будинках зруйновано вікна та паркан.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 8 атак ворога в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися