Куп’янськ оборонятимуть так само, як і Харків

Синєгубов: "Ми будуємо оборону Куп'янська по зразку Харкова"

Куп'янськ укріплюють кільцевою обороною, як це робили для Харкова на початку повномасштабного російського вторгнення.

Про це Суспільному 12 грудня розказав керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми будуємо оборону Куп'янська по зразку Харкова, коли ми будували кільцеву оборону з кількох кілець захисних споруд. Конкретику не скажу, але все необхідне для військових ми створюємо, щоб вони займалися лише знищенням нашого ворога", — сказав Синєгубов.

За його словами, на грудень 2023 року фортифікаційні споруди будують на всіх напрямках, у пріоритетах — укріплення чотирьох напрямків.

"Ми працюємо цілодобово. Спостерігаємо постійно за діями ворога, маємо вживати заходів. Щодо фортифікаційних споруд — їх будуємо на всіх напрямках. Пріоритетних — чотири: Сумський, Куп'янський, Лиманський, Борівський", — сказав начальник Харківської ОВА.

Синєгубов характеризує обстріли Куп'янська як "стабільні": "Ворог цілить по центру міста, приватному сектору". За його словами, у Куп'янську лишаються близько 350 дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися