Що відбувається з російською військовою технікою на фронті (ВІДЕО)

Українські воїни дронами полюють за російською технікою

Українські захисники знищують російську військову техніку на фронті, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Державній прикордонній службі показали, як на Купʼянському напрямку прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” дроном-камікадзе уразили ворожу вантажівку.

“Транспортним засобом окупанти привезли інженерну техніку, якою здійснювалося незаконне облаштування позицій російських нападників”, - повідомили у Держприкордонслужбі.

А Харківські гвардійці поцілили в російський танк та БМП з дрона. "Так, ворог вкотре намагався провести наступальні дії. Пілоти FPV-дронів бригади “Спартан” вразили у двигун російський танк Т-80, а також завдали ударів по двох БМП-3, один з яких було знищено, а інший пошкоджено. Через пошкоджену техніку, ворог вимушений був відступити", - сказано у повідомленні Нацгвардії Схід.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли про ситуацію, яка склалася в окупантів.

За даними розвідки, на Куп’янському напрямку в багатьох підрозділах російських загарбників зафіксовано спалах так званої “мишачої лихоманки”.  Хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Детальніше про ситуацію на фронті читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися