Людей на Харківщині закликали терміново виїжджати

Очільник області назвав громади, де неможливо відновити електропостачання

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону повідомив оперативну обстановку на Харківщині та зазначив, що через постійні обстріли у деяких громадах електрики не можуть полагодити зруйновані мережі.

"Першочергово закликаємо виїздити з територій, де через постійні обстріли немає електрики. Це  прифронтові 20 населених пунктів Вільхуватської, Великобурлуцької та Дворічанської громад, де перебуває близько 240 людей. Енергетики не полишають спроб відновити живлення, але потрапляють під ворожі обстріли", – зазначив начальник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Окупанти намагаються прорвати оборону на Харківщині: чи є успіхи

Російська армія продовжує тиснути на одному з напрямків Харківщини

Протягом минулої доби на фронті відбулося 99 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 88 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Авіаційних ударів зазнала Синьківка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки, східніше Петропавлівки та Іванівки противник, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися