На Куп'янському напрямку ситуація змінюється: що відомо (ВІДЕО)

На Куп’янсько-Лиманському напрямку продовжуються активні бої

Снайпери ССО “вполювали” російських розвідників під Куп’янськом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

“Під час нічного спостереження на Куп’янському напрямку снайпери 8-го окремого полку ССО виявили розвідувальну групу противника, яка рухалася у напрямку позицій українських підрозділів. По групі було відкрито вогонь, внаслідок чого знищено дві одиниці живої сили противника. На цьому напрямку ворог систематично, переважно у темну пору доби, висуває свої групи”, - повідомили у ССО ЗСУ.

А начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі національного телемарафону розповів, що на Куп’янсько-Лиманському напрямку продовжуються активні бої. Росіяни за добу зазнали втрат у 362 військовослужбовці, також є полонені. 

За його словами, наші захисники знищили 362 військовослужбовці. “11 полонених – будемо чекати від них їхні розповіді. Думаю, на завтра-післязавтра будемо знати, що вони нам цікавого розкажуть. Та 63 одиниці військової техніки (знищено – ред.), у тому числі 9 танків та 19 броньованих машин”, – навів статистику втрат ворога за добу на Куп’янсько-Лиманському напрямку Володимир Фітьо.

При цьому він зазначив, що активність ворога у зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” (на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках) не знижується з початку жовтня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли окупанти планують захопити Куп'янськ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися