Кількість штурмів збільшилася на Харківщині: обстановка станом на ранок

Окупанти тиснуть позиції Сил оборони на Харківщині

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 61 авіаційний удари, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 28 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони 24 ударні БпЛА знищено.

Авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка Харківської області.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів, серед них Веселе, Гатище, Дворічанське Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 19 атак ворога в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися