Наступ на Куп'янському напрямку посилюється: що відомо про успіхи окупантів

Тиск на Куп'янському напрямку посилюється

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли про ситуацію на лінії зіткнення станом на ранок 25 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За даними Генштабу ЗСУ, в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 21 атаку ворога біля Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

При цьому за даними американського Інституту вивчення війни (ISW) (станом на  23 грудня), російські війська досягли незначних успіхів на північ від села Синьківка Куп’янського району Харківської області.

“Російські та українські війська продовжили позиційні бої на Куп’янському напрямку в районі Синьківки, озера Лиман (на північний захід від Синьківки) та Іванівки, а також на захід від Кремінної. На Куп’янському та Кремінському напрямках діють підрозділи 6-ї та 20-ї загальновійськових армій РФ (обидві – Західного військового округу)”, – пишуть аналітики.

А у ЗСУ показали, як українські захисники знищили колону бронетехніки біля Синьківки на Купʼянщині. Масштабне відео епічного бою на околицях Синьківки на Куп’янщині Харківської області показали бійці Ракетних військ і артилерії ЗСУ. 

На відео чимала колона росіян фактично стає об’єктом для полювання – ЗСУ спостерігають за противником завдяки БПЛА, коли росіяни рухаються по лісу. І як тільки окупанти виїжджають на відкриту місцевість, артилеристи починають завдавали влучних ударів по танках і БМП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині вчора жителі чули потужний вибух.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися