Ворог намагається прорвати оборону на Харківщині: які результати

Окупанти не полишають спроби захопити нові території у Харківській області

Протягом минулої доби на фронті відбулося 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 8 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 46 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 32 ударні дрони.

Авіаційних ударів зазнали Варварівка, Синьківка, Іванівка, Куп’янськ, Соболівка Харківської області.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 8 атак ворога в районах Синьківки та північно-східніше Петропавлівки Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися