Стало відомо, скільки російських солдат на Східному напрямку

Ситуація на Сході залишається складною

Ворог продовжує інтенсивні наступальні дії на Куп’янському, Лиманському, Сіверському та Бахмутському напрямках. На Куп’янському напрямку противник намагається будь-якою ціною захопити Синьківку та створити умови для блокування Куп’янська. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що після понесених втрат ворог проводить перегрупування своїх підрозділів. "Продовжує нарощувати зусилля за рахунок переміщення підрозділів з інших напрямків. Загальна кількість особового складу штурмових ворожих підрозділів складає більше двох тисяч", – повідомив генерал Сирський.

Він також наголосив, що врог останнім часом значно збільшив застосування броньованої техніки, дронів-камікадзе та продовжує вести інтенсивні артилерійські обстріли.

"На всіх напрямках наступу ворога наші командири всіх рівнів вживають необхідні заходи щодо посилення оборони та не допущення просування ворога. Хочу відмітити ефективну роботу штабів військових частин щодо оперативного реагування на дії ворога та підготовки найбільш оптимальних варіантів наших дій залежно від обстановки, яка склалася.

Попри складну ситуацію, наші воїни, виявляючи надзвичайний професіоналізм та мужність, стримують просування ворога та наносять йому значних втрат. Лише за останній тиждень на Східному напрямку окупанти втратили більше трьох тисяч особового складу, із них вбитими – більше тисячі осіб. Знищено та пошкоджено 361 одиниця ворожої техніки. З них - 43 танки, 83 бойових броньованих машини, 69 артилерійських систем.

В умовах ведення активних бойових дій нашими пріоритетами залишаються збереження життя наших воїнів, ефективне застосування засобів вогневого ураження, постійне ведення розвідки та оперативне прийняття рішень", – написав Олександр Сирський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися