ЗСУ на Куп'янському напрямку знищили важливу російську військову техніку (ВІДЕО)

Яку ворожу техніку знищили ЗСУ на Харківщині

У Харківській області українські захисники продовжують боронити рідну землю. На Купʼянському напрямку прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" виявили ворожий комплекс дальнього візуального спостереження "Муром-М", повідомляють "Коментарі. Харків".

“Тож, влучно застосувавши FPV-дрон – прикордонники змусили ворога “осліпнути”, - йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

А Генерал-полковник, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський розповів про наслідки ранкового штурму російськими окупантами населеного пункту  Синьківка. Результат: 1 танк та 3 БМП, 30 окупантів знищено. 1 танк ушкоджено та 10 осіб поранено.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жінці, яка передавала дані про місця дислокації та техніки ЗСУ на Харківщині, загрожує до 8 років за ґратами. 

Прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно 49-річної жінки за фактом поширення інформації про переміщення, рух та розташування Збройних Сил України, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України). В ході проведення досудового розслідування було встановлено, що у липні цього року жителька смт Вільшани Харківського району через заборонену в Україні соцмережу “Одноклассники” налагодила спілкування з представником РФ. Вона надсилала куратору інформацію про переміщення української військової техніки по території Харківської області. 

Крім цього, жінка також активно випитувала у місцевих мешканців загальну обстановку у регіоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися