Харків під обстрілом: що відомо

Окупанти зранку випустили більше двадцяти ракет по Харкову

Близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста. За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, станом на 8:35 внаслідок ударів окупантів по Харкову одна людина загинула, чоловік близько 35 років.

Вісім осіб отримали поранення, медики надають допомогу на місці.

Зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури міста: медична установа, склади, цивільні підприємства. Дані уточнюються.

Мер Харкова Ігор Терехов в етері нацмарафону повідомив про 22 ракети, що були випущені по Харкову, з 5 до 8 ранку.

Начальник Поліції Харківської області Володимир Тимошко закликав усіх харків’ян перебувати в укриттях до відбою тривоги.

За даними речниці ХОВА Олени Шаповал, семеро поранених госпіталізовано до обласної лікарні, двоє з них у важкому стані.

Щонайменше 22 прильоти ворожих ракет були зафіксовані сьогодні, 29 грудня, у різних районах Харкова.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. За його словами, окупанти обстрілювали Харків двома видами ракет - С-300 та Х-22.

"Були пошкоджені цивільні об’єкти: лікарня, поліклініка, школа, житлові будинки, відділення "Нової пошти" та виробничі підприємства Харкова. На жаль, семеро людей постраждали, одна особа загинула. Працівники ДСНС продовжують розбирати завали", - повідомив мер.

За словами міського голови, також внаслідок обстрілів виникли певні проблеми з подачею електрики для громадського транспорту. Станом на зараз електропостачання відновлено, і транспорт курсує за розкладом.

Оновлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися