Ігор Терехов розповів про наслідки обстрілів у Харкові

Окупанти випустили лише по Харкову 22 ракети

Масована ракетна атака армії рф не вплинула на роботу системи теплопостачання міста Харкова. Про це сьогодні, 29 грудня, повідомив журналістам міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, внаслідок обстрілів були пошкоджені медичні заклади, школи, житлові будинки, виробничі підприємства та об'єкти критичної інфраструктури, зокрема, автономна котельня. Зараз комунальні служби оперативно усувають наслідки ракетних обстрілів.

"На щастя, нам вдалося утримати систему теплопостачання Харкова, всі будинки - з теплом", - повідомив Ігор Терехов.

За останньою інформацією, внаслідок ранкових обстрілів у Харкові загинули троє людей, ще 11 отримали поранення.

Внаслідок ранкових обстрілів Харкова пошкоджень зазнали 38 будівель, з яких 35 – житлові.

Руйнації зафіксовані в Київському, Холодногірському та Слобідському районах. Комунальники продовжують ремонтувати покрівлі та закривати вибиті вікна. Роботи тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

Станом на 12:00 відомо про трьох загиблих та тринадцять поранених. Тривають пошуково-рятувальні роботи, інформація стосовно потерпілих уточнюється.

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися