Ігор Терехов звернувся до харків’ян стосовно Нового року

Харків’ян закликають бути максимально обережними

Харківський міський голова Ігор Терехов закликав мешканців міста бути максимально обережними та не нехтувати сигналами повітряної тривоги, інформують "Коментарі. Харків".

Сьогодні, 31 грудня, у спілкуванні з журналістами мер зазначив, що напередодні Нового року ворог посилив обстріли по Харкову, щоб залякати його мешканців.

"Під ворожим обстрілом знову опинилися об’єкти цивільної інфраструктури. Незважаючи на свято, нам усім потрібно бути дуже обережними. Цими потужними обстрілами росіяни намагаються нас залякати, але ми не злякаємося - ми непереможні і незламні! Прошу всіх бути максимально обережними та реагувати на всі повітряні тривоги", - звернувся Ігор Терехов до харків’ян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Троє загиблих та 28 поранених через обстріли Харкова та області

В Боровій внаслідок обстрілів загинули троє мирних мешканців – 55-річна жінка та двоє чоловіків. Їх тіла дістали з-під завалів вщент зруйнованих приватних будинків. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

За даними начальника ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко, в Харкові  було дві хвилі обстрілів: ракетами (встановлено, що в центр міста прилетіло дві ракети Іскандер М, в Індустріальний район - 3 ракети С-300), потім БПЛА Shahed.

У результаті обстрілу постраждали 28 цивільних людей, з них 12 – перебувають у лікарні. Серед пацієнтів двоє дітей 14 і 16 років та іноземний громадянин. Потерпілі у середньому та легкому стані, повідомив очільник ХОВА.

Пошкоджені житлові будинки, будівлі готелів, приміщення закладів охорони здоров'я: Обласна клінічна лікарня, Обласна стоматологічна поліклініка, дві міські лікарні, транспорт.   

31 грудня між 01:09 та 01:30  ворог завдав удару по місту Харкову безпілотниками "Шахед". Без постраждалих.

Пошкоджені відділення банку, "Інститут метрології", житлові будинки, адміністративні будівлі, кафе. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися