Що відбувається у Харкові після обстрілів: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Госпіталізовано 16 осіб

Ворожі війська сьогодні обстріляли Харків. Внаслідок ворожої атаки постраждало щонайменше 22 особи (станом на 09.30). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Медики надають допомогу 22 пораненим, госпіталізовані до медичних установ - 16 осіб. Служби продовжують ліквідовувати наслідки ворожих ударів”, - повідомив очільник області.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що попередньо ворог завдавав ударів по Харкову “Кинджалами”. “Маємо інформацію, яка потребує уточнення, про 41 пораненого. Також є інформація про загиблих - їхня кількість уточнюється. На місцях "прильотів" працюють відповідні служби, усі пожежі загасили”, - зазначив очільник міста.

У місцевих пабліках попередили, що внаслідок обстрілу Харкова перекритий Клочковський спуск. Також змінилася кількість жертв - детальніше читайте тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харків під масованим ракетним ударом. “Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов. Місцеві Телеграм-канали повідомляють, що попередньо було попадання в житловий будинок.

Ігор Терехов повідомив, що є кілька прильотів у середмісті Харкова, в районах житлової забудови. “Там зараз пожежа, на місце виїхали рятівники. Інформація щодо постраждалих нині уточнюється”, - написав він.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти завдали як мінімум 4 удари по Харкову. Зокрема, по центральній частині міста. 

“На цю хвилину - без постраждалих. Інформація оновлюється. Є пошкодження багатоквартирних житлових будинків, автомобілів. Виникли пожежі. Деталі встановлюються. Екстрені служби працюють на місцях”, - повідомив він.

“За оновленою інформацією, на цю хвилину медики надають допомогу шести постраждалим”, - додав очільник ХОВА. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.



Джерело: https://t.me/synegubov/7911
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися