Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

Через обстріли сталися пожежі у місті

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

За попередніми даними, 1 людина загинула, загальна кількість постраждалих на цей час становить 41 особу. Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється.

Зазначимо, що окупанти завдали щонайменше 6 ракетних ударів по Шевченківському району міста. Про це в ефірі "Єдиних новин" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він зазначив, що ворог обстріляв ракетами системи "Кинджал" центральну частину Харкова.

"Станом на зараз відомо про одну загиблу жінку. За попередніми даними, постраждала 41 людина, з них 2 – діти, вони перебувають у лікарні. 17 потерпілих госпіталізували: 4 – у важкому стані. Інформація оновлюється", – розповів Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.

Відома волонтерка Харкова також потрапила під обстріл цього ранку

Відома волонтер та радниця голови Харківської облради Наталя Попова сьогодні зранку потрапила під ворожий обстріл. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук,інформують "Коментарі. Харків".

Жінці порізало склом обличчя та ноги. Вони з дитиною ховалися у квартирі цього ранку.

"Хочу подякувати екстренці за швидке прибуття до допомогу. Склом порізало обличчя та вийняли скло з ніг. Від госпіталізації відмовились.

Ми втратили все. Волонтерського бусу який пережив все, також більше нема. 30 метрів до воронки.

Наш ворог як і завжди безжальний і б’є по дітям. Ненавидіти сильніше вже неможливо.

Вже 41 постраждалий та 1 людина загинула.

Буду просити про допомогу, бо їздити більше не має на чому. Речей майже не залишилось…", – написала Наталя Попова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися