У Харкові збільшилася кількість постраждалих (ОНОВЛЕНО)

Приблизно о 07:30 ранку по Харкову ворожі сили нанесли кілька ударів

Внаслідок ранкових обстрілів постраждали 45 осіб. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Внаслідок влучань постраждали 45 людей, 38 – знаходяться у лікарнях, зокрема 4 дітей віком від 2 до 14 років перебувають у легкому стані. Кількість постраждалих, на жаль, може збільшуватися, оскільки люди оговтуються і поступово звертаються до медичних закладів", – сказав Олег Синєгубов.

91-річна жінка загинула внаслідок ворожих обстрілів. 3 людини перебувають у важкому стані, з них 1 літня жінка у вкрай важкому стані – перебуває в комі.

"Наразі відомо про 3 "прильоти". Ще є інформація про четвертий, його ідентифікація триває. Руйнування досить значні. Влучання були у житлову інфраструктуру: фактично постраждали сотні квартир, десятки житлових будинків", – зазначив начальник ХОВА.

Триває ідентифікація типу ракет: попередньо це були Іскандер-К або Кинджали.

ОНОВЛЕНО о 13:12: За даними пресслужби Харківської обласної прокуратури, кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова збільшилася до 47 осіб.

ОНОВЛЕНО о 14:21: Станом на зараз кількість поранених збільшилась до 52 осіб, з них — 6 дітей. Одна людина загинула. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури. За даними обласного главку ДСНС, всі пожежі ліквідовано. 

Рятувальники проводять дорозвідку та перевірку житлових приміщень.

ОНОВЛЕНО о 15:47: Наразі вже відомо про 53 постраждалих та одну загиблу особу, інформують в ДСНС.

ОНОВЛЕНО о 18:21: Поліція Харківщини: загальна кількість постраждалих становить 63 особи: 1 жінка (91 рік) загинула, 62 людей поранено.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові жінка померла від страху під час обстрілів

В результаті ворожих ракетних ударів по центру Харкова загинула 91-річна жінка

Станом на зараз відомо про 44 постраждалих. Серед них 5 дітей: 3 хлопчики 9 років; дівчатка 6 і 13 років. У потерпілих дітей – вибухові травми, забої, акубаротравми, гострі реакції на стрес.  Про повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Також поранень зазнали 24 жінки віком від 19 до 84 років і 15 чоловіків – від 24 до 60 років.

Наразі 28 пацієнтів перебувають у лікарнях, в тому числі 3 дітей. Медики оцінюють їх стан як середній.

За даними Суспільне Харків, 91-річній жінці, яка померла внаслідок ракетного удару РФ по Харкову, стало зле після вибуху, сказав Суспільне Харків її зять Владислав Коршунов.

"Це моя теща. Коли пролунав вибух, вона сиділа в коридорі, їй стало зле, вона втратила свідомість. Я був у коридорі, а дружина на кухні, ми цілі. В березні тещі мало б виповнитися 92 роки", — сказав Коршунов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися