Стало відомо, коли відновлять комунальні послуги у пошкоджених будинках

Внаслідок обстрілів була пошкоджена контактна мережа електротранспорту на одній з вулиць Харкова

Комунальні послуги в пошкоджених будинках планують відновити до вечора. Про це сьогодні, 2 січня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, пишуть "Коментарі. Харків".

За його словами, усі комунальні служби готуються до зниження температури зовнішнього повітря, яке очікується вночі, та активно усувають наслідки ракетного обстрілу середмістя Харкова.

За його словами, через пошкодження два будинки залишаються без водопостачання, ще шість - без опалення. Крім того, є певні проблеми з газо- та електропостачанням, на місцях прильотів працюють фахівці.

“Вночі очікуємо зниження температури, тому важливо оперативно закрити контури пошкоджених будинків та відновити теплопостачання”, - наголосив Ігор Терехов.

Також він повідомив, що внаслідок обстрілів була пошкоджена контактна мережа електротранспорту на одній з вулиць Харкова. Відновлювальні роботи тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Повітряних Силах Збройних Сил України розповіли, якими ракетами та з якою періодичністю російській військові обстріляли Україну.

У ніч на 2 січня 2024 року окупанти повторили масовану атаку засобами повітряного нападу різних типів, як це було кілька днів тому – 29 грудня 2023 року. “Атаковано об’єкти критичної інфраструктури, промислові, цивільні та військові об’єкти. Основний напрямок удару – столиця України!”, - йдеться в повідомленні.

У першій хвилі атакували “шахедами” з південно-східного напрямку, із подальшим рухом по різних регіонах України.

Детальніше про обстріли Харкова та інших міст України в ніч на 2 січня читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися