Ворожі дрони, склади боєприпасів та РЕБ: що відбувається у Харківській області (ВІДЕО)

На Харківщині приземлили дрон-камікадзе з вибухівкою

Прикордонники на Харківщині продовжують нищити ворожу техніку та склади боєприпасів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

“Мінометний розрахунок прикордонників влучив у ворожий склад з боєприпасами та феєрично привітав окупантів з Новим Роком”, - зазначили у Держприкордонслужбі.

Днями бійці бригади “Сталевий кордон” Гвардії наступу на Харківщині дроном знищили дві ворожі цілі. “Уразили ворожий РЕБ, який заважав якісно працювати. А другим вильотом дрона-камікадзе знищено комплекс спостереження “Муром-М”, прикривати який окупантам вже було нічим”, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Також на Харківщині прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” за допомогою антидронової рушниці приземлили дрон-камікадзе з вибухівкою. “Після невеликого “апгрейду” БпЛА з сюрпризами відправлять окупантам у відповідь”, - повідомили у ДПСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області розповіли про наслідки повномасштабного вторгнення Росії на територію України станом на 1 січня 2024 року.

З 24.02.2022 на Харківщині внаслідок обстрілів, здійснених російськими військовими з різного виду озброєння, загинули 2355 цивільних громадян, у тому числі 79 дітей. У 2023 році загинули 657 людей, з них 5 дітей. А тим часом в Офісі Генерального прокурора повідомили, що внаслідок повномасштабної збройної агресії рф більше ніж 1686 дітей постраждали в Україні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися