На Харківщині з-під завалів врятували жінку: деталі (ФОТО, ВІДЕО)

Постраждалу з травмою ноги було госпіталізовано до Харківської обласної лікарні

У Куп'янську рятувальники з-під завалів спричинених ворожими обстрілами визволили жінку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У службі повідомили, що вночі 6 січня ворог продовжував завдавати ударів по житловому сектору міста Куп'янська. Під удари потрапили будівля навчального закладу та приватні житлові будинки. Під завалами одного домоволодіння знаходилась 60-річна жінка та потребувала допомоги. 

“До місця події негайно прибули рятувальники та медики. На ліжку у кімнаті будівлі під зруйнованими конструкціями даху перебувала мешканка оселі. ДСНСники швидко визволили її з-під завалів та транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги. Надалі постраждалу з травмою ноги було госпіталізовано до Харківської обласної лікарні”, - пояснили у службі.

Від ДСНС до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалось 2 одиниці техніки та 10 рятувальників.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки ворожих обстрілів на ранок 6 січня. За минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гатище, Бочкове Чугуївського району; Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району. О 00:15 окупанти завдали удару з РСЗВ по м. Куп'янськ. Влучання на території ліцею. Внаслідок обстрілу було пошкоджено будівлю навчального закладу. 

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися