Окупанти сьогодні вдарили по Харківській області: що зруйнували (ФОТО)

Внаслідок обстрілу загинув 50-річний чоловік

У Харківській ОВА повідомили про черговий ворожий обстріл деяких населених пунктів регіону, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Окупанти продовжують завдавати ударів по населених пунктах Харківської області”, - повідомляють в Харківській ОВА.

Близько 10:00 та 13:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено житлові будинки, гараж з автомобілем та підприємство. За попередніми даними, без постраждалих.

О 14:30 окупанти завдали удару по с. Нечволодівка Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок. За даними Олега Синєгубова, внаслідок обстрілу загинув 50-річний чоловік. Одна жінка отримала поранення, медичну допомогу надали на місці.

У ДСНС Харківської області повідомили, що рятувальники та вогнеборці ліквідували пожежу спричинену ворожими обстрілами.

Внаслідок влучання снарядів сталася пожежа на території приватного маєтку. Горів житловий будинок, гараж та автомобіль. Загальна площа пожежі склала близько 100 кв.м.

“До ліквідації пожежі були залучені рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці місцевої пожежної команди з селища Вільча. За попередніми даними жертв та постраждалих немає”, - повідомили у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області працює цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди, яка насувається в Україну.

В ХОВА нагадали, що з 7 по 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України. Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу.

За необхідності, рух на дорогах державного значення може бути обмежений або перекритий.

Як отримати допомогу, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися