У Харківській області після обстрілів серйозні руйнування

Окупанти вдарили по приватному житловому сектору

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері нацмарафону розповів про наслідки ворожої атаки в Харківській області, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Він зазначив, що руйнування досить серйозні – під завалами у Змієві залишається жінка.

“Там руйнування досить серйозні. Наші підрозділи, відповідно, ДСНС працюють ще на місці. Жодної інформації щодо жінки, яка ще залишається під завалами, немає. Дійсно було деблоковано двох чоловіків. Вони в середньому стані важкості. Їх було госпіталізовано. По Змієву о сьомій годині ранку було завдано двох ракетних ударів попередньо типами С-300”, - розповів Олег Синєгубов. 

Начальник Харківської ОВА підкреслив, що це приватний житловий сектор. Там немає ані підприємства, ані тим більше військової інфраструктури тощо.

А у Харківській обласній прокуратурі повідомили, що на жаль, з-під завалів будинку рятувальники дістали тіло 63-річної мирної жительки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні РФ вчинила черговий масований обстріл України. Під обстріли потрапив Харків та населені пункти Харківської області. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив: “Цього ранку ворог бив по промисловим обʼєктам міста. Є пожежа та на цей момент одна постраждала жінка. Пожежу вже гасять наші рятівники, з пораненою працюють медики”.

Раніше Олег Синєгубов повідомляв, що окупанти завдали мінімум 4 удари по Харкову. “Тип озброєння встановлюється. На цю хвилину - без постраждалих. Інформація оновлюється”, - повідомив начальник Харківської ОВА. 

Також вибухи пролунали у Харківській області. У м. Зміїв Чугуївського району зафіксоване влучання у приватний будинок. 

Детальніше про наслідки обстрілів у Харкові та області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися