Начальник Харківської ОВА показав наслідки учорашніх «прильотів»

Російська армія вдарила по дитячому оздоровчому центру

Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.

Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Протягом доби окупанти завдали ударів по більш як 17 населених пунктах області: Уди, Веселе, Слобожанське Харківського району, Вовчанськ, Мала Вовча Чугуївського району, Куп‘янськ, Іванівка Куп’янського району. Авіаудари зафіксували по Веселому, Петропавлівці, Іванівці, Табаївці, Піщаному, Берестовому Куп’янського району.

Близько 9:30 внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені опори ліній електропередач у с. Слобожанське Харківського району. Без постраждалих.

Унаслідок повторного обстрілу у с. Слобожанське пошкоджено будівлю селищної ради, вікна, дах, паркан, стіни та прилегле сусіднє приміщення. Потерпілих немає.

Українські захисники відбили 8 ворожих атак в районі Синьківки.

Протягом доби на території Харківщини зведені підрозділи провели розмінування 3,9 га території та знищили 295 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, учора пізно ввечері окупанти почали завдавати ударів по Харкову. О 22:59 у Харкові було оголошено повітряну тривогу, а через хвилину у місті пролунали вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов підтвердив, що місто потерпає від ворожих обстрілів. Начальник ХОВА Олег Синєгубов також закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, попередньо, ворог завдавав удари з російського Бєлгорода, з ЗРК С-300.

"На даний момент, ракет у повітряному просторі над Харківщиною нема.

Але загроза нових ракетних ударів зберігається, тому не покидайте укриття до відбою повітряної небезпеки!

Ворог вкотре наносив удари з району Белгорода, попередньо із ЗРК С-300.

Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється", - написав він о 23:08.

Подробиці обстрілу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися