Окупанти намагаються покращити тактичне положення на Харківщині та йдуть в атаки

Що відбувається на Куп’янському напрямку станом на ранок

Протягом минулої доби відбулося 78 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 9 ракетних та 128 авіаційних ударів, здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Вночі російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши 33 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 22 ворожих БпЛА знищено.

Авіаційних ударів зазнали: Федорівка, Вовчанськ, Табаївка, Піщане Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 30 населених пунктів, серед них Окіп, Козача Лопань, Гатище, Плетенівка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак ворога біля Синьківки Харківської області. де ворог намагався покращити тактичне положення. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. За якою адресою – дивіться за посиланням.

У Харківській області через удар авіабомбою поранено двоє дітей (ОНОВЛЕНО)

Учора окупанти завдали удару КАБом по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Про це в етері національного телемарафону повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Внаслідок удару постраждала дитина: 10-річний хлопчик зазнав травматичної ампутації нижньої кінцівки. Потерпілого доставили до лікарні. Також за даними начальника Слідчого Управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, через обстріл постраждала 14-річна дівчина.

За уточненими даними, унаслідок ворожого обстрілу у Малому Бурлуці загинула 61-річна жінка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися