Окупанти зосередилися на захопленні Синьківки та Куп’янського лісу

Генерал Сирський відвідав військові частини на Куп’янському напрямку

З метою забезпечення контролю над обстановкою та надання допомоги на місцях Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський здійснив чергову робочу поїздку до військових частин, які тримають оборону на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Сирського у телеграм-каналі.

Він зазначив, що на цьому напрямку ситуація залишається напруженою. Ворог не припиняє ведення активних штурмових дій та здійснення інтенсивного вогневого ураження. Основні зусилля противник зосередив на витісненні наших підрозділів з Куп’янського лісу та на захопленні Синьківки.

"Безпосередньо на місцях заслухав доповіді командирів щодо обстановки, яка склалась та характеру дій ворога.

Разом з командирами військових частин проаналізували імовірні подальші дії противника та визначили оптимальні варіанти дій наших військ. Спланували застосування резервів та порядок вогневого ураження.

Попри складну обстановку на Куп’янському напрямку ми тримаємо оборону та нищимо ворога", – зазначив генерал Сирський.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що відомо про ймовірність висадки ворожого десанту в Харківській області

Днями американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що рф може формувати десант для висадки в тилах наших військ. Як приклад згадується Гостомель на початку широкомасштабного вторгнення. Російські канали також активно розповсюджують новини про подібні операції, зокрема біля Харкова. У Центрі протидії дезінформації розповіли, що загрожує Харкову, пишуть "Коментарі. Харків".

В одному з районів Харкова перевірили двори: що виявили (ФОТО)

У Харкові тривають перевірки стану прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Комісія КП “Харківблагоустрій” та КП “Жилкомсервіс” 16-17 січня перевірила безпеку пересування вулицями та дворами під час ожеледиці та їхній санітарний стан у Немишлянському районі. Що виявили – читайте за посиланням.

Затримують на вулиці та відбирають документи: омбудсман про права представників ТЦК

Уповноважений із прав людини Дмитро Лубінець прокоментував випадки силового затримання чоловіків призовного віку працівниками ТЦК СП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інтерв'ю чиновника виданню NV.ua. Дмитро Лубінець наголосив, що працівники військкоматів не мають права затримувати громадян прямо посеред вулиці або перевіряти документи у військовозобов'язаних. Читайте за посиланням.

На Харківщині судитимуть працівницю ліцею: що вона скоїла – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися