Харків втретє за день під ракетним обстрілом (ОНОВЛЕНО)

Обстріли Харкова продовжуються

У Харкові знову лунають вибухи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

“Харків втретє за день під ракетним обстрілом. Вибух. Будьте обережні”, - написав мер Харкова.

У поліції Харківської області також зазначили, що у Харкові лунають вибухи. “Перебувайте в укриттях. Про влучання ворожих снарядів повідомляйте на лінію 102”, - йдеться у повідомленні.

У місцевих пабліках повідомляють, що вибухи продовжуються, на місці "прильоту" виникла пожежа.

Ігор Терехов повідомив подробиці ракетного обстрілу: “І знову удар по житловій забудові. Жодного військового обʼєкту там немає. Виключно житлові будинки, або цивільна інфраструктура, на кшталт магазинів, лікарень, аптек тощо”. 

Він уточнив, що попередньо є 7 постраждалих містян, але ількість постраждалих може уточнюватися.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що окупанти втретє за добу завдали ударів по Київському району Харкова. Попередньо - три влучання. 

“Є пошкодження цивільної інфраструктури. Екстрені служби виїхали на місця, інформація щодо постраждалих уточнюється”, - повідомив очільник ХОВА.

Станом на 22:50 двоє поранених госпіталізовані до медичних установ.

“Окупанти влучили в освітню установу, пошкоджена житлова інфраструктура, є займання авто.  Профільні служби працюють на місцях”, - йдеться у повідомленні.

Олег Синєгубов розповів про стан постраждалих: “Медики надають допомогу чотирьом пораненим, серед них - чотирирічна дитина. Загрози життю дитини немає. Дві жінки також госпіталізовані, перебувають у середньому стані. Ще одному чоловіку надали допомогу на місці, стан легкий”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися