Люди виїжджають на своїх автівках: що робиться у Харківській області

Через постійні обстріли люди виїжджають з допомогою волонтерів чи на своєму транспорті

Ворог продовжує тероризувати мирне населення – на Куп’янському напрямку триває евакуація. Про це начальник Харківської ОВА розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини", інформують "Коментарі. Харків".

"Окупанти продовжують наносити удари по цивільній інфраструктурі області, тероризуючи мирне населення. Лише за січень 2024-го року загинула 21 цивільна людина, з них 1 дитина 8 років. Поранень зазнали понад 180 цивільних, з них 20 – діти", – зазначив Олег Синєгубов.

Зокрема на гарячому Куп’янському напрямку триває евакуація. На сьогодні з допомогою волонтерів евакуювалися більше 200 людей, з них - більше 15 родин з дітьми.

Частина людей евакуйовуються власним транспортом.

"Закликаємо сім'ї  із дітьми убезпечити себе та близьких!", – звернувся до жителів населених пунктів небезпечних територій Олег Синєгубов.

Безкоштовна цілодобова гаряча лінія: 0 800 33 92 91.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День ангела 27 січня: історія свята, привітання та прикмети дня

27 січня, за новим церковним календарем вшановуються Перенесення чесних мощів св. Йоана Золотоустого. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Православної церкви України. 

Є кілька заборон цього дня - що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Випадок африканської чуми на Харківщині: громаду поділили на зони

В патологічному матеріалі від трупу свині, відібраного на подвір’ї мешканців с. Момотове Вільхівської територіальної громади Харківського району, виявлено ДНК вірус африканської чуми свиней. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини.

У зв’язку з цим визначені карантинні зони щодо недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней – читайте за посиланням.

Поліцейський отримав поранення під час мінометного обстрілу

В лікарні старший лейтенант поліції – зранку ворог обстріляв місто Куп’янськ з міномета. Били знову по житловому сектору, пошкоджені будинки та господарські споруди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків". За його словами, поліцейський отримав контузію та поранення вух.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися