У Харкові гучно: що відомо (ОНОВЛЕНО)

У Харкові та області оголошена повітряна тривога

Жителі Харкова чули вибухи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова

“Не залишайте укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102”, - повідомили у поліції Харківської області.

У Харкові та області оголошена повітряна тривога. Про вибух писали і місцеві пабліки.

Станом на 12:26 начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив: “Харків’яни не покидайте укриття - ворожі ракети у повітрі!”.

Станом на 12:33 Сергій Мельник написав: На даний момент, ракет у повітряному просторі над Харківщиною нема. Але не покидайте укриття до відбою повітряної небезпеки”.

За його словами, попередньо є інформація про влучання по району одного з селищ Харківського району. Інформація про руйнування та постраждалих встановлюється. 

“Будьте обережними, є велика ймовірність повторних пусків ракет, ціллю яких може стати як Харків, так і населені пункти області”, - попередив він.

Та додав: “Для чергових обстрілів окупанти знову застосували комплекс ЗРК С-300. Обстріл був з території південної частини Бєлгородської області”.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: “Окупанти вдарили по Харківщині. Зафіксоване влучання в області. На цю хвилину без постраждалих. Деталі встановлюються”.

Ігор Терехов уточнив: “Приліт був у близькому передмісті Харкова. У Харків не прилітало”.

Раніше” Коментарі. Харків” повідомляли про ситуацію на Куп'янському напрямку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися