Где на Харьковщине возникли проблемы со светом (ОБНОВЛЕНО)

В Харьковской области продолжаются ремонтные работы. Также свет пропадает из-за погодных условий

У Люботинській міській раді повідомили про планове відключення електропостачання 27 листопада з 09:00 до 17:00. Світла не буде за адресами, вказаними за посиланням

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 13:00 за адресами, які вказані тут.

А тим часом у Харківській області вирує негода. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що на цю хвилину (станом на 08:34, - ред.) аварійних ситуацій та відключень електроенергії в області немає.

Однак у Балаклійській міській раді повідомити, що у звʼязку з погодними умовами без електропостачання залишилась частина міста Балаклія та громади.

“Ремонтні бригади РЕМу працюють”, - наголосили у Балаклійській міській раді.

В АО "Харьковоблэнерго" сообщили, что по состоянию на утро 27 ноября из-за непогоды частично обесточены потребители десяти населенных пунктов на территории обслуживания Змиевского (2), Балаклейского (2) и Шевченковского (6) районов электрических сетей (РЭМ). Всего без света около 2800 домовладений.

Также есть информация об отдельных отключениях по линиям 0,4 кВ в зонах обслуживания Купянского, Барвенковского, Близнюковского, Чугуевского и Боровского РЭС.

"Специалисты АО "Харьковоблэнерго" работают над восстановлением электроснабжения", - сообщили в компании.

Раніше “Коментарі. Харків” повідомляли, що не буде світла у місті Чугуїв. Детальніше про графіки відключень читайте за посиланням.

А минулого тижня в енергосистемі України зафіксовано дефіцит електроенергії.  Диспетчерський центр НЕК “Укренерго” прогнозує, що у вечірні години він може збільшитися та вказує основні причини дефіциту:

  • збільшення споживання через похолодання;

  • підвищена аварійність блоків електростанцій;

  • недостатність обсягів імпорту електроенергії з ЄС.

У компанії уточнили, що частину енергоблоків ще відбудовують після влучань російських ракет та дронів, а відновлені не можуть нести таке ж навантаження, як до пошкодження.

Детальніше про загрозу повернення погодинних графіків відключення світла читайте за посиланням.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите
Поделиться