Де на Харківщині виникли проблеми зі світлом (ОНОВЛЕНО)

У Харківській області тривають ремонтні роботи. Також світло зникає через погодні умови

У Люботинській міській раді повідомили про планове відключення електропостачання 27 листопада з 09:00 до 17:00. Світла не буде за адресами, вказаними за посиланням

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 13:00 за адресами, які вказані тут.

А тим часом у Харківській області вирує негода. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що на цю хвилину (станом на 08:34, - ред.) аварійних ситуацій та відключень електроенергії в області немає.

Однак у Балаклійській міській раді повідомити, що у звʼязку з погодними умовами без електропостачання залишилась частина міста Балаклія та громади.

“Ремонтні бригади РЕМу працюють”, - наголосили у Балаклійській міській раді.

У АТ “Харківобленерго” повідомили, що станом на ранок 27 листопада через негоду частково знеструмлені споживачі десяти населених пунктів на території обслуговування Зміївського (2), Балаклійського (2) та Шевченківського (6) районів електричних мереж (РЕМ). Всього без світла близько 2800 домоволодінь. 

Також є інформація про окремі відключення по лініях 0,4 кВ в зонах обслуговування Куп'янського, Барвінківського, Близнюківського, Чугуївського та Борівського РЕМ.

“Фахівці АТ "Харківобленерго" працюють над відновленням електропостачання”, - повідомили у компанії.

Раніше “Коментарі. Харків” повідомляли, що не буде світла у місті Чугуїв. Детальніше про графіки відключень читайте за посиланням.

А минулого тижня в енергосистемі України зафіксовано дефіцит електроенергії.  Диспетчерський центр НЕК “Укренерго” прогнозує, що у вечірні години він може збільшитися та вказує основні причини дефіциту:

  • збільшення споживання через похолодання;

  • підвищена аварійність блоків електростанцій;

  • недостатність обсягів імпорту електроенергії з ЄС.

У компанії уточнили, що частину енергоблоків ще відбудовують після влучань російських ракет та дронів, а відновлені не можуть нести таке ж навантаження, як до пошкодження.

Детальніше про загрозу повернення погодинних графіків відключення світла читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися