Вихідні у Харкові: чим зайняти дитину 10-11 червня

У Харкові цими вихідними пройде кілька заходів, які можуть сподобатися вашим дітям.

На вихідних, 10 та 11 червня, у Харкові пройде безліч захоплюючих заходів, які варто відвідати дітям. Портал "Коментарі" обрав найцікавіші події: спектаклі, розважальні шоу, квести, екскурсії та наміть арт-терапію.

Обирайте, куди піти з дитиною, із нашої добірки.

Парк Динозаврів

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду.

Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів.

Коли: 10-11 червня, з 10:00 до 20:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів 

Скільки коштує: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Вистава "Жираф Монс"

Вистава розповідає історію воєнної весни Харкова. Це казка про жирафеня, покинуте у зоопарку під час бомбардувань міста. Сценарист та драматург Олег Михайлов поєднав цю історію з міською легендою про жирафу, який ховався у під’їзді будинку під час німецької окупації у часи Другої Світової війни. Рекомендована для сімейного перегляду.

Коли: 10-11 червня, о 16:00

Де: Внутрішній двір Лялькового театру, пл. Конституції, 24

Вартість: 100 гривень 

SMILE WEEKEND

У програмі дітей чекають улюблені герої, цікаві майстер-класи, ігри та активний відпочинок. На цих вихідних головні герої - Оптімус та Бамбелбі, задача яких - врятувати планету від Десиптиконів. Трансформери разом із дітьми будуть шукати бомбу, приймати участь у конкурсах, стрибати на батутах, готувати зефірки в шоколаді та будувати фортецю від злодіїв.  

Коли: 10-11 червня, з 14:00 до 16:00

Де: Smile Park у ТРЦ "Nikolsky", вул. Пушкінська, 2А

Вартість: 340 гривень 

Розважальна программа на вихідні

ТРЦ "Французький бульвар" влаштовує для дітей та дорослих цікаве дозвілля на вихідних. На вас чекає анімаційна програма з розвагами квестами та активними конкурсами. В суботу пройде майстер-клас із варіння мила, де дітки власноруч зроблять унікальне мило. А в неділю - майстер-клас "Глітер слайми", де діти навчаться робити найулюбленішу забавку і відкриють секрет виробницта липкої іграшки. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", вулиця Академіка Павлова, 44Б

Коли: 10-11 червня, з 14:00 

Вартість: безкоштовно. 

Сімейний вікенд у "Екосвіті"

Дорослих та дітей чекатиме пізнавально-розважальна програма у освітньо-реабілітаційному хабі "Екосвіт". На вас чекають аніматори, виступ кінного театру, майстер-класи, мотузковий парк, екскурсії, стрільба із лука, спілкування з тваринами-терапевтами. Заняття проводять досвідчені педагоги еколого-натуралістичного та організаційно-масового відділів Палацу дитячої та юнацької творчості.

Для відвідування заходу обов'язкова реєстрація. 

Коли: 11 червня, з 12:00 до 13:00 (реєстрація тут) та з 13:00 до 14:00 (реєстрація тут)

Де: Освітньо-реабілітаційний хаб "Екосвіт", вулиця Коцюбинського, 15

Вартість: безкоштовно.

Kharkiv Art Therapy Days

Kharkiv Music Fest разом з Харківським національним університетом мистецтв імені І.П. Котляревського підготували особливий арттерапевтичний вікенд для дітей від 6 років та їхніх батьків.

У програмі: заняття та майстер-класи арт-терапевтів та музикантів з Харкова, Одеси, Дніпра, та Едінбургу (Шотландія); інтерактивні музикотерапевтичні казки; концерт і вистава; велике спонтанне малювання для дорослих і дітей; інтерактивні бібліотерапевтичні читання.

10 червня

О 17:00 пройде презентація арт терапевтичної музичної вистави "Не бійся боятися" (за мотивами твору Юліти Ран "Антистрах" та занять музичною терапією студентами ХНУМ імені І.П.Котляревського). Режисерка: Аліна Прибиткова.

Де: Театральний факультет ХНУМ імені І.П.Котляревського, Чернишевська, 79

11 червня 

О 14:00 пройде велике спонтанне малювання для дорослих і дітей "Моя внутрішня Дитина".

ДеХарківський Літмузей, вул. Багалія, 6 (2 поверх)

Реєстрація тут

О 16:00 пройдуть інтерактивні бібліотерапевтичні читання-презентація коміксу про Пса Патрона (для дітей 6-8 років). Буде читання, малювання, ліплення

ДеХарківський Літмузей, вул. Багалія, 6 (у садочку)

Реєстрація тут

Вартість: всі заходи безкоштовні. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися