Куди піти у Харкові: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Харкові цими вихідними, з 19 по 20 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Харкові. Через війну подій у місті не так багато, але є концерти, виставки, шоу. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але не ігноруйте повітряні тривоги та бережіть себе.

Куди піти в Харкові на вихідних 19 та 20 серпня:


Вистава "Пригоди італійців в Італії"

На вас чекає вибухова суміш гумору, талановитих артистів та захоплюючої історії. На сцені гратимуть Олексій Вертинський, Ксенія Вертинська, Даніїл Маржець, Валерій Шалига, Світлана Шалига, Христина Синельник, Микита Слободенюк, Владислав Дмитрук, Христина Комарова, Ігор Крикунов, Петро Зузяк. Сюжет комедії "Пригоди італійців у Італії" розгортається в італійському місті Неаполь. Забезпечений дядько Феліче Шошамокка вирішує навідати свого племінника Чічілло, якого він навчає в медінституті. Дядечкові не терпиться дізнатися, на що перетворилися його вкладення і чого досяг улюблений племінник. Але Чічілло давно вже кинув навчання, а гроші прогуляв. Коли дядько просить показати результат його навчання - клініку для душевнохворих - хлопець знаходить рішення. Разом із друзями підприємливий гуляка перетворює один із хостелів на медичний заклад, а його друзі грають роль божевільних. Дядечко Феліче розуміє, що щось не так з цією лікарнею. І тут починаються комічні ситуації на межі здорового глузду...

Коли: 19 серпня, о 19:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Сильні слабкі жінки"

Кожна жінка мріє бути сильною і в той же час кожна жінка мріє бути слабкою. І обидві вони мають рацію. Кожна жінка хотіла б сказати собі: "Я сильна жінка і заявляю про свою силу. Я знаходжу в собі багато прекрасного. У мене чудова душа. Я розумна і красива жінка. Я люблю себе. Я хочу бути самою собою, любити себе такою, яка я є. Я незалежна. Я сама дбаю про себе. Я розширюю свої можливості. Я можу жити, як хочу, можу стати такою, якою хочу. У мене чудове життя. Моя життя повне любові". Але приходить час і кожна мріє забути про це і стати слабкою поряд зі своїм чоловіком.

Коли: 20 серпня, о 18:00

Де: Театрально-концертний центр, вул. Сумська, 25

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Вечір сміливого гумору. Підпільний стендап

На сцені виступатимуть Антон Стенюк - Конор МакГрегор Українського стендапу. Комік, котрий жартує та сміється над собою і навколишнім світом. Кожний виступ навнений іронічними інтерактивами з глядачами та імпровізацією. Женя Коротков - молодий амбітний комік з акторської сім’ї, маестро рілсів і тіктоків. Буде смішно, незабутньо, а головне - неповторно. 20% від проданих квитків піде на ЗСУ. Вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний.

Коли: 20 серпня, о 18:00

Де: FAT GOOSE PUB, ул. Космічна, 21

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт CHEEV "Гарно так"

CHEEV (Владислав Чижиков) - молодий виконавець з Білорусії, що проживає на території України та співає українською. Його талант був оцінений на "Голос країни" і вже у 2019 році, під псевдонімом CHEEV, відбувся дебютний реліз пісні "Оберігати". А 2021 - рік випуску першого альбому "Drama". Стиль CHEEV - це комбінація жанрів інді та альтернативи, в поєднанні з особливим вокалом та ліричним текстом. Композиція "Гарно так" потрапила в чарти не лише в Україні, а й в Європі. Цей трек захопив TikTok та Instagram. Все завдяки ідеї поєднати в пісні оптимізм та віру в майбутнє.

Коли: 20 серпня, о 19:00

Де: resto&music hall PROBKA, вул. Сумська, 3

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Шоу "Єдина Планета" у дельфінарії 

Денне шоу в дельфінарій - це можливість незвично провести час і отримати величезну кількість позитивних емоцій для кожного члена сім'ї. Спілкування з дивовижними дельфінами заспокійливо впливає на людину та дає відчуття гармонії. Під час денної вистави перед глядачами виступають морський котик Боб, морський лев Алонсо, чорноморські дельфіни-афаліни Віта, Геша, Злата і Луна, а також білі кити Пломбір і Снєжка. 

Коли: 12 та 13 серпня, о 12:00

Де: дельфінарій "NEMO"

Вартість: 300 грн

Придбати білети можна за посиланням 


Парк Динозаврів 

Це унікальна локація з динозаврами у Харкові, де відвідувачам представлено 40 інтерактивних експонатів у натуральну величину. Динозаври рухливі, вони крутять головами та хвостами. Також вони видають різні звуки, характерні для свого виду. Лише у парку динозаврів у Харкові можна побачити найбільшого брахіозавра в Україні. Висота цього гіганта становить 15 метрів, а довжина – 26 метрів. 

Коли: 12 та 13 серпня, о 10:00

Де: Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького, біля футбольних полів, вул. Сумська, 81

Вартість: дорослий 150 гривень, діти до 3 років - безкоштовно, від 3 до 12 років - 100 гривень.

Подробиці та придбати квиток можна за посиланням 


Дитяче свято у ТРЦ "Французький бульвар"

На вас чекають запальні танці, ігри, конкурси, аніматори та купа солодких подарунків. Організатори свята обіцяють, що буде весело та цікаво. Приходьте усією сім'єю. 

Де: ТРЦ "Французький бульвар", 2 поверх, вул. Академіка Павлова, 44Б 

Коли: 12 та 13 серпня, о 16:00  

Вартість: безкоштовно. 

Подробиці за посиланням 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися