Вечірки та концерти: де в Харкові відсвяткувати День всіх закоханих

У День святого Валентина харків'яни можуть відірватися на гарячій вечірці, романтично повечеряти зі своєю половинкою, побувати на концерті або в кіно

День всіх закоханих, святкування якого міцно увійшло в життя українців, обіцяє в цьому році бути насиченим і цікавим. 14 лютого припадає на п'ятницю, тому дефіциту в заходах немає – кожен знайде собі розвагу до смаку.

Відривні вечірки

У Moskvich bar на 14 лютого запланували масштабну вечірку St. Valentine's Day за участю німецького діджея Oskar Offermann. Пропустити коктейль, випити келих вина і повечеряти можна до 22.00, а потім почнеться масштабне свято. Тому стіл радять бронювати заздалегідь.

picture

У пивному ресторані "Пробка" в День святого Валентина пройде вже традиційна вечірка "Любов у великому місті". Група DREAM WEST виконає ліричні композиції про кохання, святковий настрій буде підтримувати шоу-балет, шампанське для всіх закоханих і дискотека до ранку. Будуть і сюрпризи – організатори запланували ексклюзивні розіграші: ніч у готелі "STYLE", романтичне шоу в дельфінарії та золоті прикраси від ювелірного торгового дому.

Початок о 20:00

picture

14 лютого клуб "Мiсто" на St.Valentine's Day party запрошує не лише закоханих, а й тих, хто все ще шукає собі пару. Організатори обіцяють гарне тематичне шоу і можливість виграти романтичну вечерю для двох у цю ніч у ресторані клубу "Мiсто". Розпочнеться вечірка о 23:00.

picture

Арт-клуб "Корова" запрошує на триб'ют-концерт, на якому гості разом із кращими музикантами міста заспівають пісні "Басти" про любов, про справжню дружбу і про те, що в житті по-справжньому важливе. Потім вечір продовжить святкова дискотека від DJ Andy Rocks. Крім неї на святі будуть призи, подарунки, барні акції, приємні сюрпризи і море гарного настрою!

Початок о 21:00, до 00:00 вхід вільний.

Романтична вечеря

Вечірка LOVE IS IN THE AIR пройде в Fabrika.space. Організатори запрошують закоханих на романтичну вечерю в супроводі джазу. Жива музика від групи Play jam trio створить особливий святковий настрій. Вхід вільний, збір гостей о 20:00.

picture

Романтична вечеря LOVE DINNER в гольф-клубі Superior Golf & Spa Resort розпочнеться о 19:00. Організатори обіцяють вишукане меню з качиної грудки на Бурекас, салату з камчатським крабом і чіпсами з тапіоки. Особливу атмосферу вечора створить музичний дует вокалу і саксофона Golden live duo.

У День всіх закоханих ресторан Paris (Париж) запрошує гостей на кіно-вечерю. Відвідувачі подивляться фільми "Брудні танці" і "Він і вона" і зможуть замовити французькі страви ґратен із ніжним м'ясом телятини, перцем, карамелізованою цибулею порей, пряним картоплею під розпущеним сиром і келих вина на вибір. Ціна романтичного кіновечора – 350 грн.

Початок о 16:00 та о 19:00.

Для меломанів

Святковий концерт до Дня закоханих в Харківському академічному театрі музичної комедії розпочнеться о 18.30. У програмі концерту – уривки з популярних оперет, мюзиклів і музичних комедій.

Ціна квитка від 70 грн до 250 грн

picture

Симфонічний Янко-шоу до дня Святого Валентина в Харківській філармонії порадує поціновувачів класичної музики. Концерт симфонічного оркестру під диригування Юрія Янко виконає програму, зітткану з 100% хітів про любов. Крім святкового концерту гостям обіцяють шампанське, сюрпризи від Маестро та розіграші призів.

Початок о 18:30.

Із гумором про секс

У пивному барі Heisenberg Pub пройде стендап-вечірка Love & Sex Edition. 1,5-годинної комедійний концерт буде присвячений любові і сексу, а вести шоу довірили кращому молодому стендап-коміку Харкова Дімі Тютюну.

picture

Кіно про любов

Арт-завод Механіка на 14 лютого запланував ніч фільмів про кохання. Показ легендарних стрічок "Титанік", "Вічне сяйво чистого розуму" і "Щоденник пам'яті" стартує о 21:30 і закінчиться о 5:30. Ціна за вхід – від 90 грн до 120 грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися