Хто і скільки може заробляти у Харкові

Яку роботу пропонує Харків у 2021 році своїм жителям

У Харкові середня зарплата, яку можуть запропонувати роботодавці, становить 10 тисяч гривень на місяць. Про це свідчить статистика, надана за останні 30 днів сайтом robota.ua.

dznB7uAHoi2vJaWfOmIBiSdo-.jpg

Через зазначений вище сайт  Харкові, якщо враховувати тільки повну зайнятість і не брати в розрахунок роботу від агентств і без зазначеної зарплати, опубліковано 3340 вакансій за останні 30 днів.

Найпопулярніші вакансії:

Продажі - Клієнт-менеджмент - Торгівля 

Найрізноманітніший сектор. Відповідно і зарплата починається із 6 тисяч і закінчується будь-якими сумами. Тут можна знайти і нічну роботу касира з подобовою зарплатою, і роботу для рієлторів, агентів, менеджерів із різною оплатою.

Адміністративний персонал - Водії - Кур'єри 

Для працівників у кол-центрах пропонують роботу за 6-12 тисяч гривень щомісяця. Для водіїв або кур'єрів із власними автомобілями зарплата варіюється від 17 до 35 тисяч гривень. Часто компанії надають власні машини.

Виробництво - Інженери - Технологи 

У цій категорії можна знайти вже спеціалізовані вакансії для слюсарів, інженерів, креслярів, шліфувальників і т.д. Зарплата в середньому становить від 10 до 14 тисяч гривень. Для таких спеціальностей, як припустимо, дослідник-розробник (фізик / хімік / технолог / матеріалознавець) зарплата починається вже з 20 тисяч гривень.

Робочі спеціальності - Персонал для дому

Пропонують роботу прибиральницям, слюсарям, монтажникам, вантажникам і т.д. В середньому зарплата близько 10 тисяч гривень.

Готелі - Ресторани - Кафе

Робота для офіціантів, барменів, касирів у середньому оплачується 10 тисячами гривень. Є високооплачувані вакансії для хостес, кухарів і адміністраторів.

Маркетинг - Реклама - PR 

Тут можна знайти вакансії для SMM-менеджерів, фахівців по роботі з клієнтами, маркетологів і рекламістів. У середньому зарплати від 10 до 20 тисяч гривень.

IT 

У Харкові шукають різних It-спеціалістів. Їхня зарплата варіюється від 10-15 тисяч гривень для новачків і від 25 до 100 тисяч для досвідчених фахівців.

Логістика - Митниця - Склад 

Високу зарплату пропонують логістам, які знають англійську мову (від 18 до 35 тисяч гривень щомісяця).

Будівництво - Архітектура 

Монтажники, архітектори, малярі, креслярі. В середньому зарплати варіюються від 12 до 18 тисяч гривень. Для  недосвідчених вона становить від 8 до 10 тисяч гривень. Є і високооплачувані посади.

Медицина - Фармацевтика - Охорона здоров'я 

Медсестрам, акушеркам, санітарам у середньому пропонують зарплату від 6 до 10 тисяч. У лікарів з повною вищою освітою зарплата варіюється від 8 до 30 тисяч гривень.

Нагадаємо, у Харківській області на початок березня 2021 року борг із зарплати на підприємствах склав понад 470 мільйонів гривень. Найчастіше гроші не отримують люди, які працюють на підприємствах промисловості. Їм не виплатили 90% від усього боргу, а це 423,8 млн гривень. Загалом борг із зарплати станом на 1 березня на активних на початку 2021 року підприємствах склав 471,1 млн гривень.




RAKIB

28 липня 2021, 17:44

https://www.movetoamend.org/rakibbbb/livestream_leicester_city_vs_wycombe_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/livestream_leicester_city_vs_wycombe_live_stream_online_online https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_live_free_leicester_city_vs_wycombe_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_gt_livestream_leicester_city_vs_wycombe_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/livestream_tottenham_vs_mk_dons_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/livestream_tottenham_vs_mk_dons_live_stream_online_online https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_live_free_tottenham_vs_mk_dons_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_gt_livestream_tottenham_vs_mk_dons_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_livestreaming_tottenham_v_mk_dons_live_stream https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_livestream_man_united_vs_brentford_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_livestream-tv_man_united_vs_brentford_live_stream_online_online https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_live_free_man_united_vs_brentford_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_livestreaming_man_united_vs_brentford_live_stream https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_gt_livestream_man_united_vs_brentford_live_stream_free_free https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_partita-tv_roma_-_porto_in_diretta_streaming_gratis https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_calcio-tv_roma_-_porto_in_diretta_streaming_gratis https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_in_diretta_roma_-_porto_in_diretta_streaming_gratis https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_diretta_gratis_roma_porto_in_diretta_streaming_gratis https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_in_diretta_roma_-_porto_in_diretta_streaming_gratis https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_diretta_live_roma_-_porto_in_diretta_streaming_gratis https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_diretta_gratis_roma_porto_in_diretta_streaming_gratis_zvekjyziusdy2rd49px1hg https://www.movetoamend.org/rakibbbb/_gt_gt_diretta_gratis_roma_porto_in_diretta_gratis

Алексей

8 травня 2021, 07:54

Главное результат

Дед Миха

7 травня 2021, 21:16

Активист, А разве реализатор на том же радиорынке зарабатывает? Это называется как-то по другому. Зарабатывает тот кто эти товары производит. И с производителей создаётся бюджет(т.е. то что нужно народу). А посредничество:-это % с бюджета.

Дед Миха

7 травня 2021, 21:03

Это как? Могут? Или реально заработают? Скорее как всегда. С барского стола крохи и объедки. А лапша на ушах уже прописалась и божилась!

Активист

7 травня 2021, 13:58

Что они здесь пишут. Да в Харькове например на радиорынке на Г.Труда ни один реализатор по продаже аксессуаров к мобильным телефонам не пойдет работать с 9до16ч. за 15 тыс. в месяц. За эти же деньги плюс 10-15% от кассы может еще и согласятся. А в основном когда приходит реализатор на работу устраиваться в киоск в основном требует не 15 тыс.а 30/35на70/65 от кассы с хазяином. И ЧП в основном соглашаются. И это при том что реализатор может брать с кассы на туалет и обед и никто с него этих денег не будет высчитывать. И это все кто там торгует знают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися