До чого готуються у ТЦ “Барабашово” (ФОТО, ВІДЕО)

Відкриття Балу хризантем у ТЦ “Барабашово” перенесли

У торговельному центрі “Барабашово” готуються до відкриття Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ТЦ “Барабашово”. 

“Через трагічні події останніх днів на Харківщині, ми перенесли відкриття Балу хризантем на наступну суботу, 14 жовтня”, - повідомили у пресслужбі торговельного центру.

Також розповіли, що на одній із головних локацій торговельного центру “Барабашово” вже створено яскравий квітковий простір.

Як готувалися до Балу хризантем у ТЦ “Барабашово”.

Також у ТЦ нагадали, що в Екопарку Харкова відкрився Бал хризантем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ліквідацію наслідків ракетного удару по Харкову 6 жовтня. 

Очільник міста зазначив, що ліквідація наслідків ворожої атаки триває - комунальники вже забили понад 2 тисячі вікон і закрили розбиті дахи 25 будинків у трьох районах міста. За вихідні повністю розчистили дороги та відновили рух транспорту включно з трамваєм на вулицях Молочній та Георгія Тарасенка.

Крім цього, працівники замінили дорожні знаки та світлофори, відремонтували аварійні конструктиви, перевірили інженерні системи. 

Мер Харкова повідомив, що триває робота з мешканцями постраждалих будинків: їх забезпечують ковдрами, подушками, постільною білизною, засобами особистої гігієни. За потреби постраждалих годують та переселяють в соціальне житло. 

Куди звертатися постраждалим від ракетного удару, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися