Куди звертатися харків'янам, постраждалим від ракетного удару 6 жовтня

За потреби постраждалих від ракетного удару годують та переселяють в соціальне житло

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ліквідацію наслідків ракетного удару по Харкову 6 жовтня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник міста зазначив, що ліквідація наслідків ворожої атаки триває - комунальники вже забили понад 2 тисячі вікон і закрили розбиті дахи 25 будинків у трьох районах міста.

За вихідні повністю розчистили дороги та відновили рух транспорту включно з трамваєм на вулицях Молочній та Георгія Тарасенка.

Крім цього, працівники замінили дорожні знаки та світлофори, відремонтували аварійні конструктиви, перевірили інженерні системи. 

“З пʼятниці практично у всіх будівлях, розташованих поряд з епіцентром вибуху, є світло, вода та газ. Де ще немає — зʼявиться найближчим часом. Батьки та 11-місячний братик загиблого хлопчика досі у лікарні. Стан дорослих і дитини — стабільний”, - розповів Ігор Терехов.

Мер Харкова повідомив, що триває робота з мешканцями постраждалих будинків: їх забезпечують ковдрами, подушками, постільною білизною, засобами особистої гігієни. За потреби постраждалих годують та переселяють в соціальне житло. 

Ігор Терехов наголосив, що з усіх питань постраждалі можуть звертатися за телефонами:

  • Слобідський район: +38 (050) 957-07-37;

  • Київський район: +38 (099) 155-43-97;

  • Основʼянський район: +38 (050) 343-75-53.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рідні загиблих та постраждалі від терористичної атаки в селі Гроза отримають грошову допомогу з обласного бюджету. Детальніше про розміри грошової допомоги читайте за посиланням




Медведська Виктория Миколаевна

23 жовтня 2023, 14:57

Прошу помочь в ремонте квартиры Амосова 27 ,кв 63,в 2022 году,30апреля был прилет градом,дыры в потолке,полу,окно,батарея разрушены,вторую осень заливает дождями,растет плесень в квартире,никакой помощи оказано не было

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися