Мешканців Харкова завтра запрошують до Молодіжного парку

У Харкові відбудеться подія для любителів собак

У Харкові відбудеться Благодійний фестиваль DOG'S PARTY 5.0, партнером якого виступає Фельдман Екопарк. Фестиваль відбудеться у неділю, 15 жовтня у Молодіжному парку Харкова (початок – о 13:00) та обіцяє стати непересічною подією для всіх любителів собак.

"До відродження Фельдман Екопарк долучаються все нові друзі! Ми глибоко вдячні організаторам Благодійного фестивалю DOG'S PARTY 5.0, які запросили нас стати партнерами цього надзвичайно цікавого заходу та надають суттєву допомогу харчуванням для наших тварин та медикаментами для ветслужби. Дякуємо за довіру та підтримку, це велика честь для нас – разом допомагати тваринам та розвивати кінологічний рух у нашому рідному Харкові", – зазначили в Екопарку.

На фестивалі можна буде близько поспілкуватися з собаками різноманітних порід, побачити веселу конкурсну програму та показові виступи професіоналів зі своїми вихованцями, послухати цікаві лекції та поради про догляд за тваринами. На відвідувачів також чекають яскраві фотосесії, смаколики та флаєри зі знижками на зоотовари від найкращих виробників.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У громаді на Харківщині закликали евакуюватися через холоди та обстріли

Евакуйованим обіцяють житло, харчування та грошову допомогу

Під головуванням начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна відбулась щотижнева робоча нарада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

"Ситуація на території Куп'янської громади залишається дуже складною. Наші захисники дають гідну відсіч ворогу, який не полишає спроб прорвати оборону. Втім терор мирного населення військами агресора триває: впродовж тривалого часу не припиняються обстріли, руйнуються об'єкти критичної інфраструктури й приватні домоволодіння. До того ж погіршуються погодні умови. Саме тому потрібно евакуюватися. Особливо це стосується жінок з дітьми, літніх, хворих і маломобільних. Для евакуйованих буде забезпечено безоплатне проживання у прихистку, гуманітарна допомога, харчування, медична підтримка. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій", - наголосив Андрій Беседін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися