Харків та 2020: Що побудували в місті за ковідий рік і скільки це коштувало

У 2020 році Харків не переставав розвиватися

У Харкові, як і в усьому світі, добігає кінця 2020 рік. "Коментарі" вирішили згадати, що в місті встигли побудувати або завершити за минулі 12 місяців і у скільки грошей це обійшлося.

Сквер на площі Свободи: Можна лежати на траві

obw8AZnNUZP-E6pMPHrSuL1gO.jpg

На день міста, 23 серпня відкрили сквер на площі Свободи, де раніше знесли пам'ятник Леніну. Там з'явилися сухий фонтан, оновлене освітлення, лавочки, урни та газони. Харкову така реконструкція обійшлася в 88 мільйонів гривень.

Паркінг в саду Шевченка: Розвантажили центр від автомобілів

p9T4oWs-AaA-Mkpqs25MEcWWn.jpg

З тильного боку Харківського Національного театру опери та балету ім. Лисенка ще два роки тому почалося будівництво паркінгу. Побудували даний об'єкт для розвантаження центральних вулиць міста від автомобілів. Паркінг розрахований на 300 автомобілів і на ньому все передбачено для інвалідів. На будівництво паркінгу місто витратило приблизно 133 мільйони гривень

Молодіжний парк: Гуляємо з собаками та дітьми

v99oUTDcRuXqvr16y-11FUUXc.jpeg

Роботи над Молодіжним парком на вулиці Пушкінській почалися ще у 2017 році. В ході реконструкції територію площею близько 1,5 тис. Кв. м розбили на зони. У парку доповнили спортзону, встановили амфітеатр біля спорткомплексу ХПІ та побудували велику дитячу ігрову зону. Також в Молодіжному парку побудували найбільшу в Харкові майданчик для вигулу собак, де можна проводити чемпіонати України та міжнародні змагання. Всього на реконструкцію молодіжного парку з 2017 року було витрачено 116 851308 грн.

Будинок нерухомості: Виконує цілу купу функцій

7O1nGrOayB2cW5zscdw2Beb6w.jpg

Майже через п'ять років нарешті закінчили реконструкцію Бюро технічної інвентаризації на Павлівській площі, 4. Будинок перейменували в Будинок нерухомості. Масштабна реконструкція почалася ще у 2016 році. Робочі зробили нові перекриття між поверхами, по-новому облаштували фундамент, обновили мережі. На щастя, вони зберегли фасад в первозданному вигляді.

Нагадаємо, Харківська область отримала 100 мільйонів гривень на будівництво нового онкологічного комплексу. Також все ще триває будівництво скандальної дороги, яка повинна пройти через ринок "Барабашова".




Дед Миха

1 січня 2021, 12:52

Строили!!! Если будут соратники Кернеса, то дальше будут строить! Другие нет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися