Facebook видалив трансляцію харківської смолоскипної ходи та назвав її небезпечною

З соціальної мережі видалили відео з Маршем пам'яті Героїв Крут, який пройшов у Харкові

Відеотрансляцію смолоскипної ходи в центрі Харкова 29 січня, яку вів канал "Суспільне" в Facebook, видалила адміністрація соцмережі. Про це повідомили на "Суспільному".

У повідомленні, які отримали адміністратори сторінки Facebook, було зазначено, що відеоролик не відповідає стандартам спільноти.

"Ми не дозволяємо використовувати на Facebook символи, схвалення або підтримку небезпечних осіб та організацій", - свідчить повідомлення. Також у ньому містився список, що саме вважається небезпечними особами або організаціями. У ньому містився тероризм, організована ненависть, масові вбивства і торгівля людьми, а також насильство або злочини.

Не допомогла виправити ситуацію і повторна перевірка вмісту контенту. Ролик видалили модератори соцмережі, між тим, він набрав близько тисячі лайків.

picture

picture

Скріншоти: suspilne.media

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", Марш пам'яті Героїв Крут проходив у Харкові у середу, 29 січня. За даними поліції, в ньому взяли участь близько 800 осіб. Акція почалася о 18:30 в центрі Харкова. Молоді люди із смолоскипами та прапорами пройшли колоною від площі Конституції до будівлі філармонії, де захід продовжився. Детальніше - у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися